Retningslinjer for Corona

Vi har nu endelig mulighed for at byde jer velkommen ind i kirken igen - på en sundhedsmæssig forsvarlig måde. Dertil følger nogle særlige forhold, som vi er nød til at efterleve.

• Maksimalt 49 deltagere i kirkerummet. Døren lukkes, når vi er det maksimale antal
  • Minimum 2 meters afstand, da vi synger sammen (gælder ikke personer fra samme husstand)
  • Er man syg, skal man ikke deltage i gudstjenesterne
  • Der bliver sat håndsprit frem for god hygiejne
  • Vi holder afstand, undlader at give hånd og sørger for mindst mulig fysisk kontakt
  • Vi sørger for at kirken er rengjort, og planlægger mindst mulig brug og berøring af fælles ting
  • Der er i øjeblikket ikke altergang, og gudstjenesterne forsøges holdt på 30-45 min.

Vi glæder os stadig meget til at se jer igen!

Læs her sognpræsterne Simon Koefoed (Brabrand kirke) og Hanne Jul Jakobsens (Møllevangsiriken) refleksioner i anledning af coronasmitten. Der er dybe og gode tanker at hente.

Refleksioner over en bange og håbefuld tid