Søndag den 5. april

Søndag den 22. marts

Søndag den 15. marts

Præsternes nyhedsbrev

Læs her sognpræsterne Simon Koefoed (Brabrand kirke) og Hanne Jul Jakobsens (Møllevangsiriken) refleksioner i anledning af coronasmitten. Der er dybe og gode tanker at hente.

Refleksioner over en bange og håbefuld tid

Oversigt over, hvad der sker i folkekirken under corona krisen

Læs evt. her biskoppernes vejledning omkring folkekirkens tiltag ifm. corona virus

Aktiviteter

Møllevangskirkens familiemedarbejder giver her nogle tips til aktiviteter i disse hjemmetider

Find regnbuens farver

Stengård Kirke, berettede i onsdags om en mor på Nørrebro, som har startet en bølge, hvor børnetegninger af regnbuer i vinduerne, er blevet et symbol til at minde hinanden om, at det bliver godt igen.
Det initiativ vil vi rigtig gerne støtte op om, og det håber vi også I vil!

Du kan enten male en regnbue selv, eller hente en s/h tegning af en regnbue til print her:
Mal regnbuen i flotte farver og sæt den i dit vindue derhjemme, så den kan ses fra vejen. Den kan også afleveres i kirkens postkasse på Møllevangs Allé 49, og så sætter vi dem op i vores vinduer.

I kristendommen er regnbuen et tegn på håb og Guds omsorg for mennesker.

Vi glæder os til at se regnbuerne i alle jeres og vores vinduer, og hver dag blive mindet om: det bliver godt igen!