Retningslinjer for Corona

Vi har nu endelig mulighed for at byde jer velkommen ind i kirken igen - på en sundhedsmæssig forsvarlig måde. Dertil følger nogle særlige forhold, som vi er nød til at efterleve.

• Maksimalt 49 deltagere i kirkerummet. Døren lukkes, når vi er det maksimale antal
  • Minimum 2 meters afstand, da vi synger sammen (gælder ikke personer fra samme husstand)
  • Er man syg, skal man ikke deltage i gudstjenesterne
  • Der bliver sat håndsprit frem for god hygiejne
  • Vi holder afstand, undlader at give hånd og sørger for mindst mulig fysisk kontakt
  • Vi sørger for at kirken er rengjort, og planlægger mindst mulig brug og berøring af fælles ting
  • Der afholdes altergang, dog med god afstand til hinanden

Vi glæder os stadig meget til at se jer igen!

Læs her sognpræsterne Simon Koefoed (Brabrand kirke) og Hanne Jul Jakobsens (Møllevangsiriken) refleksioner i anledning af coronasmitten. Der er dybe og gode tanker at hente.

Refleksioner over en bange og håbefuld tid