Tro og Livsmod

Tro

I Møllevangskirken finder du plads til at fordybe dig. Hvis du har brug for at sidde et stille sted, er du altid velkommen i Kirkerummet i vores åbningstider.

Vi har også samlet præsternes Prædikener, som du frit kan læse.

Du finder også Møllevangskirkens Podcast "Møllevang indefra" samt Ugens salme her.

Livsmod

Hvis livet gør ondt og du har Sjælesorg, så vil vi rigtig gerne hjælpe dig. Du er meget velkommen til at kontakte en af vores præster til en individuel samtale om, hvad end du går og tænker på.

Hvis du er ung og livet er lidt svært, så samarbejder vi også med Skjoldhøj Kirke om en Sorggruppe for unge. Her kan du få bearbejde sorgen sammen med andre unge, der står i samme situation som dig.

Hvis familien skal have lidt ekstra opmærksomhed, så samarbejder vi med Folkekirkens Familiestøtte. Her er der mange forskellige tilbud til familier, som kan hjælpe en godt på vej.