Samtaler for gravide

En samtaleforløb om de eksistentielle overgange, når man får et barn.

TILMELDING NØDVENDIG - BEGRÆNSEDE PLADSER på tlf: 24278154.

Graviditeten kan sætte gang i mange tanker og følelser, som det er vigtigt at sætte ord på, og det er netop, hvad man får mulighed for i dette samtaleforløb.
Samtalerne fungerer som en mental forberedelse til rollen som mor og det nye forældreliv. Det er fordomsfrie gruppesamtaler med 5-7 deltagere, hvor man frit kan tale om alt fra de store spørgsmål i livet til hverdagens problematikker. Vi vil tage udgangspunkt i de følgende temaer: Fødslen, Parforholdet, Moderskabet & det ufødte barn, Familieliv & Fremtiden og dåben.
Samtaleforløbet er tilrettelagt i samarbejde mellem jordemoder Pamm Mielcke og sognepræst Anni L. Albæk.
Vi mødes 5 onsdage i træk, kl. 19.00-21.00. Vi begynder i kirken, hvor vi synger en sang og hører en fortælling, hvorefter vi går derefter ned i krypten og taler om dagens emne.
Første gang er 6. juni.

Det er gratis at deltage, og alle gravide er velkomne, også selvom de ikke er medlem af folkekirken. Der er kun plads til 7 på holdet, så det går efter først til mølle-princippet.

Tilmelding:
Skriv til Anni Albæk for tilmelding alal@km.dk eller ring 24278154