Korleder til nyt folkekor i Møllevang, Aarhus

Vi har en drøm om et folkekor i Møllevang, og søger derfor en dygtig korleder, der har lyst til at etablere, dirigere og inspirere et kor, hvor glæden ved sangen står i centrum.

Vi forestiller os et bredt repertoire fra pop og jazz til højskolesang og salmer. Du skal kunne skabe rum for og udvikle både trænede og utrænede stemmer. De bærende elementer ved koret skal altså være sangglæde, god energi og det sociale samvær.

Koret vil øve i Møllevangskirken onsdage kl. 19.15-21.15 (eller 19.30-21.30) 35-40 uger om året. Du vil blive aflønnet for 4 ½ t pr. gang efter gældende takst på folkeoplysningsområdet.

Det er tanken, at koret kan afholde én eller flere koncerter årligt, og at det deltager i særlige gudstjenester/arrangementer ved kirken.

Vi håber at kunne lave en intro-dag i foråret og starte rigtigt efter sommerferien.

Der er allerede masser af musik i Møllevang, og vi håber, at du har lyst til at være med til at tilføje dette element til den samlede klang. Er du interesseret, kan du ringe eller maile til organist Ole Dreyer, tlf. 86 15 24 90 / 23 43 88 25, mail: oledreyer@outlook.dk eller præst Hanne Jul Jakobsen, tlf. 29 29 96 95, mail: hjja@km.dk.

Ansøgning, gerne med videoklip, hvor du selv leder et kor, sendes som vedhæftet fil pr. mail til 8117fortrolig@sogn.dk,senest fredag d. 10. maj kl. 12.00.
Der afholdes ansættelsessamtaler med de udvalgte sidst i maj.

Der afholdes ansættelsessamtaler med de udvalgte sidst i maj.

Del dette: