Sorggruppe for unge

Ved Skjoldhøj Kirke er der en sorggruppe for unge mellem 20 og 35 år, som er for unge der har mistet et familiemedlem eller en pårørende. Sorggruppen er et tilbud til dig der er sørgende, og gruppens vigtigste formål er at give plads til sorgen og give plads til at bearbejde sorgen sammen med andre, der står i samme situation. Sorggruppen skaber også mulighed for et fællesskab, som kan mildne ensomheden, da alle mødes på lige fod.

Sorggruppen ledes at præst Christina Holm Egelund og to frivillige, og foregår i samarbejde med Sorggrupper i Folkekirken. Gruppen har 3-8 deltagere. Vi mødes hver 14. dag om onsdagen kl. 16-18. Alle i sorggruppen har tavshedspligt, både ledere og deltagere. Gruppens navne bliver heller ikke registret nogle steder.

Vil du gerne være med eller har du spørgsmål kontakt Christina på tlf. 51168006 eller cihe@km.dk.

Læs videre her om sorggrupper i Folkekirken i Aarhus: www.fkaa.dk/det-sociale-arbejde/sorggrupper

Hvad er en Sorg-gruppe?