Børn 0-13 år

Hvis du har børn i alderen 0-13 år, har Møllevangskirken mange tilbud til dig og dit barn.

Hver søndag under højmessen afholder vi Børnekirke, så du nemt kan tage dit barn med.

Hvis du har et barn et sted mellem 0-4 år, åbner vi dørene For De Små hver fredag mellem kl. 10-12. Her vil der være sang og leg til barnet, og en lille forfriskning til dig selv bagefter.

Hvis dit barn går i 0,1 eller 2. klasse, afholder vi Spirekoret hver fredag i skoleåret mellem klokken 14-15. Her får børnene mulighed for at syne sange, salmer og meget mere. Børnene hentes i SFO og bringes retur igen af korlederen.

Uanset dit barns alder afholder vi også Gud og Spagetti sidste onsdag i hver måned. Her begynder vi klokken 17 med en gudstjeneste målrettet mindre børn, og vi er færdige med at spise klokken 18.30.

Møllevangskirken samarbejder også med FDF Aarhus, som holder til lige under kirken. Så hvis dit barn er til udendørsliv, og har lyst til at lære en masse og få nogle nye venner, er FDF en rigtig god mulighed.

Normalt afholder også Sommerlejer den første uge i skolernes sommerferie fra søndag til fredag. Dette er desværre aflyst i år, på grund af Corona