For de små

På grund af Corona er For de små udskudt. Til gengæld kan Jer med små børn på0-1 år glæde Jer over, at vi holder Babysalmesang samme tid, nemlig hver fredag kl. 10.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Er du på barsel og har du brug for at komme lidt ud af døren med den lille? Kunne I tænke jer at lave noget sammen i jeres mødregruppe? Passer du dit barnebarn fredag formiddag? Så er ”For de små” noget for jer.

Rytmiske sanglege, sange, musik og fortælling er ingredienserne, når kirken åbner dørene for de små, hver fredag kl. 10.-12.00.

Alle børn i alderen 0-4 år er velkomne sammen med en voksen. Bagefter hygger børn og voksne sig med en lille forfriskning.

Musikpædagog Vibeke Skou og en af kirkens sognepræster medvirker hver gang.

Tilmelding er ikke nødvendig

Kontaktperson: Sognepræst Anni. L. Albæk, tlf. 24278154

Syng med hjemme

Hør nogle af musikpædagog Vibeke Skous sange. Hvis du vil høre/synge med på sangene, kan du klikke på enten videoen herover, eller finde flere sange med linket herunder. God fornøjelse!

Møllevangskirkens Youtube