Gud og spaghetti

LUKKERT PÅ GRUND AF CORONA!

På grund af Corona kan vi ikke afholde Gud og spaghetti lige nu.

Som erstatning starter vi et nyt initiativ op den første juni ved navn Kirkekufferten, som du kan læse mere om her.

Sidste onsdag i hver måned inviterer Møllevangskirken alle børnefamilier til en kort gudstjeneste med bibelfortælling, leg og sang i kirken – og bagefter på spaghetti og kødsovs i sognegården.  Når børnene har spist kan de være med i det kreative hjørne, og de kan voksne kan hygge sig lidt længere over maden.

Gudstjenesten begynder kl. 17.00 og er målrettet mindre børn. Vi er færdige med at spise omkring kl. 18.30, så alle kan nå hjem inden det bliver sent. Maden koster 20 kr. for voksne og 10 kr. for børn.

Tilmelding ikke nødvendig, men hvis du vil høre mere kan du ringe til kirkekontoret tlf. 86158154

Billeder fra tidligere spaghettigudstjenester: