Minikonfirmand

Minikonfirmander i Møllevangskirken

Grundet COVID-19 er Minikonfirmand udskudt til foråret 2021. Mere info følger senere.

-------------------------------------------------
For dig der går i 3. klasse…

I efteråret kan du gå til minikonfirmand i Møllevangskirken. Som minikonfirmand lærer man på en sjov og spændende måde, noget om kirke og kristendom.  Første gang onsdag d. 2. sep. Kl. 14.00-15.30

Hvor højt kan orglet spille? Hvor høj er Gud og hvor højt kan man synge i en kirke? Vi lægger vægt på oplevelser, samvær og samtale. Vi fortæller bibelhistorier, synger, spiser, leger, laver teater, laver krea, lærer fadervor og går på opdagelse i kirken.

De børn, der går på Møllevangskolen bliver hentet umiddelbart efter skole og kan gå tilbage i SFO efterfølgende. Alle børn på 3. årgang er velkomne til at være minikonfirmander, uanset om de er medlem af folkekirken eller ej.

Forløbet slutter med en festlig gudstjeneste i december. Her skal minikonfirmanderne medvirke og familien er særligt inviteret med. Der vil være en minikonfirmation, som afslutning på deres tid som minikonfirmand og alle får desuden en børnebibel.

Har I spørgsmål kan I kontakte Hanne på hjja@km.dk el. ringe 29299695.

Jeg glæder mig til at være sammen med en masse nysgerrige, aktive, eventyrlystne, kreative, spørgelystne og tossede børn!

Hilsen Hanne Jul Jakobsen
sognepræst