Arrangementer for Voksne og Ældre

I Møllevangskirken afholder vi hele tiden forskellige arrangementer for voksne, og vi vil rigtig gerne have dig med!

Vores Kirkehøjskole holder mange forskellige foredrag. Højskoledagene foregår om onsdagen fra klokken 10.45-13.30. Programmet er alsidigt og kan være af både historisk, litterært, kirkelig og almen karakter. Du kan læse hele programmet ved at klikke på billedet til højre.

Ud over Højskolen afholder vi Torsdagsarrangementer Hver torsdag fra klokken 14-16. To gange om måneden er det torsdagssamvær, hvor den står på sang og fortælling. En gang om måneden er der Damekreds M/K, som oftest er et oplæg af litterær eller kirkelig karakter. En gang om måneden invitere vi til bibelkreds.

Sidste torsdag hver måned afholder vi Kristen Meditation, hvor du kan komme til bøn i bevægelse og fordybelse.