KirkeYoga

Vi vil i løbet af efteråret en gang om måneden afholde kirkeyoga i kirkens smukke rum.

Instruktør Pernille Gry Konnerup vil guide os gennem en time med fokus på kroppen og bønnen.

Det er en rolig yogaform, hvor vi bruger længere tid i hver stilling og har god tid til en afsluttende meditation. I denne yogatime får du mulighed for at give dig hen og blive guidet ind i en dybere vejrtrækning og rodfæstelse. De fysiske øvelser vil give dig styrke, balance og et roligere åndedræt.

Undervejs vil Pernille invitere til at meditere over for eksempel et digt, et bibel- og salmevers eller et eksistentielt tema. Hun bruger et åbent sprog for at hjælpe dig ind på din egen vej.

Vi vil slutte timen af med en meditation i liggende hvilestilling.

Der er yogamåtter, som du kan låne.

Efterårets øvrige datoer vil komme løbende – så hold øje med vores hjemmeside/facebook, eller tilmeld dig Møllevangskirkens nyhedsbrev.

Tilmelding til yoga 29. august: Anni Albæk 24 27 81 54 på sms.

Hvad er KirkeYoga?